Get Adobe Flash player
Címlap Ki a Jobboldal?

Ki a jobboldal?

Gyurcsány Ferenc és a Jobbik

-avagy-

(Kis Kitérő Bayer Zsolt úr írásaihoz)

A Sátán kutyái - Bayer Zsolt álláspontja

Nem ismerős? Nem kristálytiszta hát minden? Mi kell még, hogy világossá váljék mindenki számára, mi is zajlik valójában?...”

idézet Bayer Zsolt írásából, A Magyar Polgári Párt oldalán.1.

 

     Természetesen, mint minden öreg pártban, ahol nem működik rendesen a belső ellenzék, vagy nincs hatásköre, fordulhat elő, hogy egy megmondó ember tölti be az „ellen” szerepét. Nincs ebben semmi különleges, hiszen az előző rendszereben is így működött. Nem csak orvosi értelemben, de az összegyülemlett feszültségeket felszínre kell hozni, ki kell mondania mindenkinek a számára lelki békétlenséget okozó problémákat, mert különben beteggé teszi, a ki nem mondott gondolat a pártot és azt az érdekközösséget amelyben munkálkodik.

A reakciók politikai attitűdje a párton belül érdekes, Pl. a cigányságot védeni hivatott szervezeti egységben, a lungo-drom országos cigány érdekvédelmi és polgári szövetségben.

     Bayer Zsolt írásai témájukban már lassan intézményezetteké válnak, hiszen az elmúlt évek alatt nem sok változás mutatkozik irányukban. Bár mindig érdeklődve figyelem Őt, hogy miképp nyilvánul meg és hogy fedi el az Ő háttérben is megbúvó kis „ördögöt”.

     Fontos utalás a Fidesz oldaláról a Jobbiknak is szól. Az írások, mint jelzőbóják határoznák meg a Jobbiknak és követőinek mint egyre gyengébben politizáló pártnak az utat, de egyben felhívás is arra, hogy váltás lehet e szélsőségek területén.

    Gyurcsány Ferenc anyagi támogatása a Jobbiknak egy jó gondolat volt a szélsőbaloldal részéről és bizonyára megállapodás is születhetett kettőjük közt bizonyos részletekről, hiszen Csurka István nem járult hozzá a tranzakcióhoz. Bár Semjén Zsolt szerint „a Jobbik anyagi támogatása volt Gyurcsány Ferenc legnagyobb politikai tévedése. 2. Amire én azért nem vetnék követ, hiszen egy ilyen átutalás engedélyeztetése, bizonyos köröket érint, még a parlamenten belül is. Én inkább egy jó húzásnak tartom politikailag. Csak idő kérdése és a döntés bizonyára meghozza a gyümölcsét.

    Tehát akkor hogy is állnak az érintett parlamenti pártok. A Fidesz már bizonyított, hogy összetud állni az MSZP-vel, a Jobbik (zsidózás a parlamentben3.) ellen, ha érdekeik úgy kívánják, a Jobbikot pedig a Gyurcsány kormány támogatta anyagilag, hogy ily' szép nagy mihaszna párt legyen.

    Európa az átalakulás küszöbén. Franciaország éppen visszahódítja Afrikát és új bankrendszert is épít, Németország ébredezik, de aligha talált eddig olyan szövetségest, aki igazán érdemben melléállna és segítséget is tudna neki nyújtani, Anglia még kivár és szövögeti terveit , illetve ellenterveit.

    Magyarország pedig a teljes összeomlás előtti stádiumban, hiszen írhat itt Bayer Zsolt Úr amit akar és tüntethet is bárki érte, vagy ellene ahogy csak akar. Magyarország ezekkel a megoldásokkal csak esetleg egy kis polgárháborút tudna létrehozni, ahol a reményvesztett emberek kanalakkal, botokkal, ha az még van nekik, esnének egymásnak.

    De az ősi felfogással sem lehet megvalósítani a változást, akik a tiszteletben tartandó történelem bizonyos állomásaival hamisan kecsegtet és inkább Szent István királyunk fehér lovon lévő eljövetelére biztatja híveit, vagy abban, hogy a Turul madár egyszer csak leszáll és mindent megold, akik elmarják saját emberi támaszukat és a korrupciót, a fekete munkát, a hazugságot, a megtévesztést, a mutyit, a hitegetést részesítik előnyben.

    Ma, ma van és a mikroelektronika, a nanotechnológia, az űrkutatás van soron. A politikai megoldások, amikről eddig tanultunk és éltünk bennük már a múlté és ezt egyszer és mindenkorra tudomásul kell vennie mindenkinek.

    Van lehetőség a talpra állásra nem csak Magyarországnak, hanem Európának és Amerikának is, új típusú forrásrendszerrel és politikai hadrendbe állással, radikális szemlélet váltással lehet elérni.

 

 

 

Forrás:

index

1./ http://www.polgaripart.ro/interjuk/a-satan-kutyai-bayer-zsolt-allaspontja.html

2./ http://hvg.hu/itthon/20110805_kdnp_semjen_zsolt_iksz

3./ http://www.magyarautonomia.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=102 


Budapest,2013.01.20.

Tisztelettel: Takács Gábor elnök

Módosítás: (2013. január 20. vasárnap, 12:40)