Get Adobe Flash player
Címlap Jobbik évértékelő Jobbik Erdélyben

Jobbik Erdélyben

Pártszervezeteket alakítana Erdélyben a Jobbik – Krónika.ro

SZERZŐ: PASZKANZS⋅ 2013, JANUÁR 18, PÉNTEK ⋅ VÉLEMÉNY?

 

Megkezdi a határon túli pártépítést a Jobbik Magyarországért Mozgalom – jelentette be tegnap sajtótájékoztatóval egybekötött fogadóóráján Szávay István, a párt nemzetpolitikai kabinetjének elnöke. Az építkezés nyitányaként (január 17-én csütörtök este) Szatmárnémetiben találkoztak helyi szimpatizánsaikkal.

Írja a Romániai Sajtófigyelő

http://eurocom.wordpress.com/2013/01/18/partszervezeteket-alakitana-erdelyben-a-jobbik-kronika-ro/

 

A MAN eddig a pontig diszkréten (teljesen szó nélkül) kezelte a Fidesz részvételét Romániában, abból az egyetlen okból tettük, hogy láthassa a Fidesz, hagyjuk, hogy valamit elérjen. Természetesen láthatóvá vált előttünk is az erőltetésnek a végeredménye.

Viszont most, hogy a Jobbik "Határon túl is épülünk - Szávay István Erdélyben riportból, illetve az évértékelő beszéd ide vonatkozó részéből kiindulva, a Fidesz átadta a Jobbiknak alternatíva nélkül a politikai befolyás gyakorlását és a lehetőséget az érintett területen, már gyökeresen megváltoztathatja a helyzetet.

 

Az a politikai légkör amely ma uralkodik Romániában azt sajnos, a mai magyar politikai erők szították tovább jelenlétükkel és már csillapítani sem nagyon tudják. Olyan sebet ütöttek együtt a nemzet kollektív tudatán, hogy azt ezekkel a módszerekkel nem lehet helyrehozni. Értékeljük mi is a különböző pártok által okozott sikerek és a károk mértékét, még ha nem is naponta. Elkeserítő, mintha olvasnák, mit kell tenni az ország ellen. Itt-ott néha felvillan némi remény, van egy két PR fogás is, de ettől eredményt nem lehet várni.

http://delhir.com/cimlap/friss-hireink/2365-jobbik-hataron-tul-is-epueluenk-szavay-istvan-erdelyben

Forrás: /Délhír/ MAN/

Budapest, 2013.02.01.

Takács Gábor

elnök

Módosítás: (2013. február 01. péntek, 01:22)