Get Adobe Flash player
Címlap hírek Devizaadósok

Devizaadósok

Devizaadósok

 

A Magyar Autonóm Néppárt szolidaritást vállal a deviza hitelesekkel.

 

Doubravszky György, a pénzügyi jogok biztosa is felszólalt azon a tüntetésen, melyen a devizahitelesek tüntettek a kilakoltatási moratórium lejárta ellen – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója. Több felszólaló azt hangsúlyozta, hogy a devizahiteleseknek is vannak jogaik, s felhívták rá a figyelmet: több civil szervezet is segíti a bajbajutottakat.

Forrás:Hír TV

 

Nem hagy hidegen és nyomás is nehezedik ránk a devizaadósok gondjai végett, akiket nagyon is megértünk. Ismerőseim közt is akadnak deviza hitelesek. „Az árfolyamgát jó és hatékony segítség a bajba jutott adósoknak, ezt bizonyítja az is, hogy a lehetőséggel több, mint 100 ezer magyar család élt már eddig is.”(forrás: portfolio.hu) Ez is egy segítség annak aki élni kíván(t) vele.

Én is ellátogatok különböző előadásokra, ahol többnyire a megoldásként a bankokkal szembeni perek kerülhetnek elsősorban kilátásba, ahol ilyen, vagy olyan határozat születhet. Kecsegtető és valós hihető mentő megállapodások is születhetnek olykor-olykor a törlesztések megkönnyítésére. Egy jó ideje foglalkozunk ezzel a témával is, de kevés a szakemberünk. Valamint kevés, vagy nem létezik számunkra elérhető szabad információ. Ahhoz, hogy hatékonyan akár a pénzintézeteket is bevonva megoldást találjunk a helyzetre, sokkal több valós információra lenne szükség.

Arra is fel kell hívnom honfitársaim figyelmét, hogy előfordulhatnak olyan próbálkozók is, akik a fizetési képtelenség szenvedőitől csalással, hitegetéssel, próbálnak pénzt kicsalni.

 

-Sajnos több, még pénzügyekben járatos szakemberek is helytelenül fogalmaznak az ügyben, hogy fedezetlen digitális pénz van forgalomban, vagy valahonnan a levegőből állították azt elő... stb. ezt a folyamatot másképp hívják. 

 

Budapest, 2013.02.18.

Takács Gábor

Módosítás: (2013. február 18. hétfő, 20:19)