Get Adobe Flash player
Címlap Ki a Jobboldal? MIÉP helyzete MAN szemmel

MIÉP helyzet MAN szemmel

MIÉP helyzet, MAN szemmel

 

Ambíciónk részeként és diplomáciai szándékunktól vezérelve gondoltuk, hogy kialakítunk egy kapcsolati formát a Magyar Igazság és Élet Párttal. 2012 szeptemberében.

Küldtünk is egy udvarias szerkezetű levelet a MIÉP honlapján lévő címre, melyben néhány gondolat is szerepelt pártunkról, csak úgy nagy általánosságban.

 

Néhány nap múlva bontatlanul érkezett vissza, azzal a jelzéssel, hogy a címzett ismeretlen. (?)

 

Néhány hónap elteltével érdeklődve fogadtam a hírt, miszerint: „Vona Gábor: Két hónapja tudom, hogy a Fidesz a MIÉP feltámasztására készül

Körülbelül két hónapja egy Jobbikhoz pozitívan álló fideszes országgyűlési képviselő jelezte a számomra, hogy a Fidesz úgy próbál majd nekünk ártani, hogy infúzióra teszi a MIÉP-et. Ad majd mögéjük pénzt, médiát, embert, nekik pedig az lesz a dolguk, hogy elmondják, ők az igazi radikálisak, akik a Fidesszel is jó viszonyra törekednek, a Jobbik viszont szélsőséges, a háttérben pedig a baloldallal szövetkezik Orbán Viktor ellen. Ezzel a szándék egyértelmű, gyengíteni, hitelteleníteni, megosztani a Jobbik táborát. A teljesen lezüllött MIÉP sajnos már jó ideje a Fidesz kiszolgálója, elegendő csak megnézni a kormányt dicsőítő cikkeket a Magyar Fórumban.”

Írja a Szentkorona rádió honlapja, Fri, 2013/01/18 - 10:03

 

 

Így már hibátlanul megértették velünk és a tagjainkkal, hogy mi miért nem illünk bele ebbe a politikai rendszerbe.

 

Nagyon figyelünk és minden 1 azaz „egy” hibából okolunk is, hogy soha ne kövessük el még egyszer.

 

-Nekünk jó a címünk és eddig minden levélre válaszoltunk is, úgy ahogy az a nemzetközi diplomáciai szabályokban, fehéren-feketén le van fektetve!-

 

Takács Gábor

elnök

Módosítás: (2013. március 22. péntek, 08:46)