Get Adobe Flash player
Címlap '13 Május 10 Tüntetés Offshore ellenes

'13 május 10. tüntetés

Megtartottuk tüntetésünket, a FIDESZ székház előtt.

 Tüntetés célja az volt, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét a kormány elhibázott és káros neoliberális színezetű tevékenységére, amelyek magukba foglalják az Offshore cégek és a trafikok körül kialakult körülményeket.

 Valmint, a neoliberális szellemiségű országvezetés, romboló hatásaira kívántuk felhívni a jelenlévők figyelmét.

(részletek az ott elhangzottakból)

 

Kihangsúlyoztuk, hogy „az Offshore cégek, mint kullancs a testben szívja gazdája testéből az energiát, a pénzt, a vállalkozói moralitást és mikor megszedte magát, súlyos, hosszan tartó betegségbe taszítva hagyja el legyengült gazdatestét.

Hazánk testén számtalan kullancs és parazita élősködik. Ezektől meg kell szabadulni, le kell őket rázni.

Hazánkban az Offshore cégek jelenléte káros, támogatása sértő, még akkor is, ha az, már régi elkötelezettség egy egy szervezet számára.”

 

Közöltük azt a tényt is hogy, Benne Vagyunk egy rég Kialakult Néma Háborúban, Melynek Csendes Fegyverei Közé Tartoznak az Offshore cégek is.”

 

Elmondtuk hogyezt a folyamatot fékezni kell, hiszen a jövőnk a tét. Hazánkat új politikai alapokra kell helyezni, forradalmi változásokat kell tenni, melynek a legfontosabb oszlopai, egy sokkal hatékonyabb antiliberális pénzügyi rendszer, a versenyképes belső ipar és mezőgazdaság, érzékeny nemzetszociális hálózat, valamint hatékony védelmi rendszer.”

Ezt akarjuk mi, megvalósítani!

 

Rámutattunk, hogy „a jövő társadalmai az autonóm önálló társadalmak melyek képesek magukat fenntartani és megvédeni, minden ellenséges tevékenységtől. Ennélfogva az autonómia kialakítása Magyarországon közös érdekünk.

-Az autonóm társadalmak, a jövő társadalmai.-

Kialakítása a mi feladatunk.”

 

Nyomatékosan kijelentettük, hogy „a párt, a jövő érdekében, e háború megnyerésére készül.

Hazánk autonómiája rendkívül fontos, hiszen úgy tudjuk leginkább segíteni a szomszédos térségeket, ha mi az anyaország már független és szabad lesz.

Erre vannak terveink, melyek nem csupán egyszerű ígérvények formájában fognak napvilágot látni.”

 

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak,

hogy egymástól külön tüntetve, de ugyanazon a helyen és az egymáshoz közeli időpontban, sikeresen tudtunk együttműködni.

 

 

Budapest, 2013. 05.10.

Takács Gábor

elnök 

Módosítás: (2013. május 13. hétfő, 08:59)