Get Adobe Flash player
Címlap KÜLFÖLD hírek Tavares Jelentés I.-II. Tavares-Jelentés mint hagyaték

Taveres-Jelentés

Tavares-Jelentés

 

Mint már az előzőekben is hozzáfűztem a Magyar Autonómia Mozgalom állapotához, https://www.facebook.com/pages/Magyar-Auton%C3%B3m-N%C3%A9pp%C3%A1rt/174384549343469 hazaárulásként értékelhető a Tavares-jelentés elfogadása.


Indoklás:

Hazánk bizonyára nem hófehér, patyolat tiszta, de ide ne szóljon be senki se az EU, Victor Ponta, vagy Robert Fico nak sem kell bejönnie esetleges konfliktus esetén... ezek a mi ügyeink és ne ajánljon senki semmit, főleg nem így.

Ilyen jelentést, vagy rosszabbat bizonyára ki lehetne állítani még Pl. Franciaországra is, ezt gondolom mindenki érti mire értem.


Ezt a dolgot nekünk kell megoldani idehaza, még ha fájdalmas lesz, akkor is. Nem válhatunk önállóvá, ha mindent kintről irányítva oldanának meg helyettünk, mivel ez a jelen fennálló helyzet is annak a rabló EU érdekek irányításának a maradéka, szemete.

 

Viszont ez egy igazolás is egyben, hogy hazánk gyarmattá vált, nem kergetünk hamis álomképeket, hiába.

Be kell látni, hogy magunk maradtunk, más irányt is kell foganatsítani...

 

Persze a legszámítóbb az, hogy most jöhet a jobb oldal, előlehet venni a nemzeti érzelmeket a polcról és majd lehet nemzetit is játszani, csak oldjuk már meg a helyzetet, gondolják magukban ki rablóink.

De:>

Ezek szerint nem csak ebből a szögből látható ez.

 

Kiadja:MAN

Jobbik: Hazaárulás a Tavares-jelentés támogatása

A Jobbik szerint hazaárulást követtek el azok a magyar európai parlamenti (EP) képviselők, akik megszavazták a Magyarországot elmarasztalóTavares-jelentést múlt szerdán. A párt ezért  kezdeményezi, hogy az Országgyűlés külügyi, alkotmányügyi és európai ügyekért felelős bizottságai hallgassák meg a szóban forgó öt EP-képviselőt.

Gaudi-Nagy Tamás Jobbikos képviselő szerint Göncz Kinga, Gurmai Zita, Tabajdi Csaba és Herczog Edit (MSZP), valamint az Európai Konzervatívok és Reformerek képviselőcsoportjában helyet foglaló Bokros Lajos cselekedete „nyugodtan mondható hazaárulásnak", ezért el kell számolniuk tettükkel a bizottságok előtt.

A jobbikos politikus szerint az elmúlt hetekben a Tavares-jelentés elfogadása mellett az Európa Tanács által tárgyalt jelentés is azt mutatja, hogy „a Magyarország elleni támadások a csúcsra járatódtak". Szerinte az Európa Tanácsban 2011 januárjától baloldali és liberális oldalról gerjesztett támadássorozat zajlik a magyar jogalkotással szemben.

Kiemelte ugyanakkor, hogy az EP-ben elfogadott Tavares-jelentéssel szemben az Európa Tanácsban nem kapott többséget az a jelentés, amely monitoringeljárás alá helyezte volna Magyarországot.

A Jobbik álláspontja szerint a Tavares-jelentés semmilyen jogkövetkezménnyel nem jár, hanem tulajdonképpen csak az EP véleményének tekinthető. A Jobbik egy jelentést fog készíteni arról, hogy az Európai Unió és intézményei hogyan és milyen formában lépik túl a hatáskörüket és fenyegetik a nemzetállamokat, mondta Gaudi-Nagy.

Forrás: MTI/INDEX/MAN

Takács Gábor elnök

Módosítás: (2013. július 08. hétfő, 17:26)