Get Adobe Flash player
Címlap BELFÖLD hírek Szili Katalin a harmadik erő

Éledezik egy harmadik erő

Komoly fejfájást okozhat a politikai tábornak, Szili Katalin nyilatkozata.


-Éledezni látszik egy harmadik erő, amellyel eddig nem számolhatott számottevően a jelen politikai tábor. A legfontosabbnak tartom e cikk nyomán, hogy a kialakulóban lévő szövetség nem sorolható be az eddig használt politikai paletta egyik oldalába sem, mégis nemzeti és szociális is egyben.

Szili Katalinnal az élén, már egy határozottan harckész erővé válhat, a politika ellenfeleinek. Fejlődésüket nyomon fogjuk követni.-

(Takács Gábor)

 

A Szociális Unió tíznél több civil szervezettel együtt indulva, mind a 106 választókerületben állítana jelöltet a 2014-es országgyűlési választásokon - írta a Magyar Hírlap.

A lap pénteki számában Szili Katalin, a Szociális Unió elnöke elmondta, hogy az elmúlt hónapokban háttértárgyalásokat folytattak civil szervezetekkel, érdekképviseletekkel és parlamenten kívüli politikai erőkkel.

"Az egyeztetések eredményeként olyan szövetséget hozunk létre, amelynek erős a hálózata, és így lesz százhat egyéni jelöltünk is. Ám formálódó szövetségünkkel csak akkor szeretnénk kiállni a nyilvánosság elé, ha már készen állunk" - fogalmazott a politikus.

Arra a kérdésre, hogy melyek ezek a szervezetek, úgy válaszolt: olyanok, akiknek fontos a nemzeti gondolat és a szociális érzékenység, és nem sorolhatók be valamelyik oldal táborába.


Forrás: 2013. szeptember 20., péntek, 07:10
Szerző: MTI/Magyar Hírlap/MAN

Módosítás: (2013. szeptember 20. péntek, 08:09)