Get Adobe Flash player
Címlap 2014 önkormányzati válaztások Levél Mindenkihez

Levél Mindenkihez

Ki kell söpörni


Levél Mindenkihez

 

Kampányunk során elképesztő problémákkal találkoztunk, amelynek súlya erősen nyomja a lakosságot és mentális zavarokat is előidéz köztük.


Rengeteg problémáról csak félve beszélnek, vagy csak suttognak róla. Találkoztunk olyan emberekkel, akik annyira meg vannak félemlítve, hogy semmiről sem mernek nyilatkozni. Rendkívüli problémának látom, hogy az a hatalom, aki már sokáig van vezető pozícióban, elveszítette a kapcsolatot polgáraival és bár sokáig hatalomban is tudja magát tartani elkötelezettjeivel,, valós értéket nem tud teremteni. Ez egyáltalán nem vonatkoztatható el, csak az egyik, vagy csak a másik politikai erőre, hiszen a gond minden esetben fenn áll.


Meggyőződésem, hogy engedni kell azt az erőt beilleszkedni a politika vérkeringésébe, aki igazán alulról építkezve és tiszta szándékkal segítené a társadalom építését. Ez a jövő és egy igazi politikusnak aki az országot felelősen irányítja fel kell ismernie azt, aki az erejét annak szenteli, hogy szebbé élhetőbbé tegye az emberek és családok életét. Mi a Magyar Autonóm Néppárt szervezet, egy olyan társadalom kibontakoztatásában kívánunk részt venni, amely egészséges, önálló és jövőformáló egységet képez majd a jövőben.


Ezért dolgozunk (rendkívül szerény körülmények közt), de bízva abban, hogy munkánkat egyszer, valahol valakik, minden bizonnyal el fogják ismerni.

Azoknak az embereknek akik ismernek és nekünk igazat adva segítik erőfeszítéseinket, köszönettel tartozunk. Köszönjük nekik, hogy olyan ügy mellé állnak, amely a közösségünk érdekeit szolgálja.

Arra kérek mindenkit, hogy dolgozzunk mindannyian egy közös jövőért, ami a nézeteink szerint egész Magyarország felemelkedését szolgálja!

 

„Háborúban és békében a nemzettel a hazáért”

 

Isten óvja szeretett hazánkat

 

2014. Budapest, október hó 09.

Takács Gábor

Módosítás: (2014. október 09. csütörtök, 05:51)