Get Adobe Flash player
Címlap Karácsonyi Üdvözlet Karácsonyi üdvözlet 2014

Karácsony 2014

Kedves Barátaim, harcostársaim, ismerőseim és mindenki, akik olvassák ezeket a sorokat!


Tegyük le a fegyvereket egy pillanatra, mert lesz még lehetőségünk háborúzni!

 

Miközben egyre erősebben küzdünk egymással, a saját és olykor sajnos mások igazáért, időnként meg kell álljunk és rendet kell tennünk önmagunkban.

A karácsony szelleme át kell, hogy járjon most mindenkit, hívőt és nem hívőt egyaránt, mert ez az idő, emberi szeretetről szól.

A megfelelő tisztánlátáshoz, nem elég a mesterkélt hírekből táplálkozni, mert az bizonytalanná teheti a saját és mindenki másét, a környezetünkben élők életét is. Több lehet a vita, a veszekedés ami gyorsan szinte észrevétlenül mérgezi meg a társas együtt élést. Pedig ez a legfontosabb dolog amire törekednünk kell, az együttélés.

Meg kell tanulnia a társadalomnak, hogy tegyen azért, hogy azok némuljanak el, akik vétenek a békés együtt élés szabályainak, akik gerjesztik a feszültséget, aljas előre megfontolt szándékkal egymásnak ugrasztanak embereket, saját harácsoló és pusztán öncélú érdekeikért. Embert és nemzeteket nem kímélve, használják fel a gyengét, hogy az egyszerűen gondolkodókban, káosz és diszharmóniát idézzenek elő.

 

Álljunk ellen annak, ami az emberiség ellen van és dolgozzunk egy emberibb világért, mert az ember célja, hogy alkosson és élhetőbb világokat hozzon létre!

 

Ezekkel a szavakkal kívánok mindenkinek békés karácsonyt és boldog új esztendőt.

 

2014. 12. 22.

Takács Gábor

Módosítás: (2014. december 22. hétfő, 21:36)