Get Adobe Flash player
Címlap KÜLFÖLD hírek Terror Párizsban

Terror Párizsban

Terror támadás Párzsban

Pártunk elítél minden terrortámadást, legyen az végrehajtva fegyveresen, pszichológiailag, cyber, vagy egyéb eszközökkel!
Takács Gábor elnök
Mindig mélységesen elszomorít, ha olyan híreket olvasok, mint tegnap történt Franciaországban.
Elszomorít, hogy modern világunkban országok vezetői ártatlan állampolgárait, vagy más országok állampolgárait tesznek ki halálos támadásoknak, csak azért, hogy néhány személyes érdekeknek eleget tegyenek. Nem különösképpen tisztem a felelősöket keresni az Amerikai 9/11 és a tegnapi Francia 11/13 eseményei körül, de valami minden bizonnyal nincs rendben a különböző országok titkosszolgálatainak tevékenysége körül.
Az viszont mindenképp állampolgári kötelességem, hogy nyomatékosan felhívjam a magyar állampolgáraink figyelmét arra, hogy az ami Amerikában, Szíriában, Tel-Avivban, Damaszkuszban, Palesztinában, Franciaországban, Libanonban történik az könnyen megtörténhet itthon, Magyarországon is. Sajnos hazánk védelmi rendszere hiányősaggokkal küzd egy olyan támadás megelőzésére, kivédésére mint ami tegnap történt.
Részvétünk az ártatlan áldozatok hozzátartozóinak!
Takács Gábor elnök

Le kell szögezni, hogy brüsszeli (all) EU-s politikusaink nincsenek tetteiknek és döntéseiknek teljes súlyával tisztába.
Le kell mondania mindazoknak akik felelősek a vérengzésért!
Figyeljünk jobban egymásra!

https://www.facebook.com/Magyar-Auton%C3%B3m-N%C3%A9pp%C3%A1rt-174384549343469/


Módosítás: (2015. november 14. szombat, 21:03)