Get Adobe Flash player

A párt eseményei

Címlap Új tüntetések, rendezvények. Aláírás a Szent Margit Korház fejlesztéséért

a Szent Margit Korház fejlesztéséért

Aláírásgyűjtés a Szent Margit Kórház fejlesztéséért


Tegnap aláírásgyűjtést folytattunk a Szent Margit Kórház fejlesztéséért, Békásmegyeren!
Pártunk támogatja e kezdeményezést amelynek célja, hogy a kormányzat döntéshozóinak figyelmét az intézmény fejlesztésének szükségességére irányítsa. A kezdeményezést, az Óbuda Baráti Kör Egyesület indított el.
Az Egyesület kezdeményezése mellé állt Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere, több agglomerációs település polgármestere, közismert személyiségek, művészek, civil szervezetek, pártok.
Mi az Európai Föderalisták Uniójával közösen gyűjtöttük az aláírásokat, ami meglehetősen jól sikerült. Volt lehetőségem beszélgetésekre olyan személyekkel, akiket a Szent Margit Kórházban gyógykezeltek és szinte valamennyiük kiáll a fejlesztés fontossága mellet. Többen elmondották, hogy a kórház szerepe felbecsülhetetlen, hiszen kiemelkedő feladatokat lát el a térségben és az ott dolgozók lehetőségeikhez képest mindent megtesznek a betegek gyógyulása érdekéében. Az ellátás színvonalának megőrzése és további fejlesztése mindannyiuk közös érdeke. Sokan, nagyon sokan mosolygós arccal mondták, hogy "szeretem a Margit Kórházat"!

-Így gondoljuk ezt mi is, ezért bízunk az érintett döntés hozok józan megítélésben.-
Köszönöm Albert Eszternek és Ács Ferencnek (Európai Föderalisták Uniójának Magyarország Egyesülete tagok) a sikeres együttműködést!
Többet a fejlesztés fontosságáról,

itt olvashatnak:

http://www.szentmargitkorhaz.hu/betegeknek/cikk/alairasgyujtes_a_szent_margit_korhaz_fejleszteseert 
Takács Gábor