Get Adobe Flash player
Címlap KÜLFÖLD hírek Halálos találatot kapott az EU központi idegrendszere

Terorr támadás Brüsszelben

Halálos találatot kapott az EU központi idegrendszere

 

A kedd reggeli brüsszeli robbantásos merénylet ártatlan áldozatai lehetnek a tanuk arra, hogy milyen messzire képesek elmenni az Európai Unió politikusai, ha érdekeik úgy kívánják!

Elítélve minden terrortámadást és együtt érezve az áldozatok hozzátartozóival és a sérültekkel, szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy az európai együttműködési rendszernek a hiányosságai mennyire végzetesekké váltak a lakosságára nézve.

ez nem egy pályázat:

Az Európai Unió hanyag és nemtörődöm szolgálatai egyre veszélyesebbé teszik az életünket Európában. -Nem okulva a 2015. november 13-án este Párizsban végrehajtott terrortámadás-sorozatból.- Ez a jól megfizettet és az utóbbi időben emberanyaggal is kiválóan feldúsított, de más oldalról igen laza biztonságpolitikai magatartás az unió részéről tovább erősíti a nemzetállamok megerősödését és egyben inkább előre vetíti az „Egyesült Európa” törekvési irányának végét.

a valóság:

Természetesen az EU tagállamaiban a politikai pártok megfigyelésein és Pride-kon megizmosodott biztonsági szervezetektől nem is várhatunk egyebet.

lépések

A nemzet biztonsága a legelső, ezért a lehetőségekhez képest minden államnak önállóan is fel kell készülnie a várható támadások elhárítására.

 

Őszinte részvétünk a brüsszeli áldozatok hozzátartozóinak

Takács Gábor

Módosítás: (2016. március 22. kedd, 18:53)