Get Adobe Flash player
Címlap FELHÍVÁS Támogatói felhívás

Támogatói felhívás!

Támogatói felhívás!

 

Meglátásunk szerint, Európa és így egyben Magyarország gazdasági fejlődésének útjában a korrupció az adóelkerülés, a különböző pénzügyi csalások, és az ezt lehetővé tevő hiányos vagy nem meglévő jogszabályok állanak.

 

Szervezetünk egy olyan Magyarország kiépítését tűzte ki célul amelynek a gazdasága hatékonyan vesz részt az európai és a világ gazdasági vérkeringésében, hogy vele együtt egy erős és önálló egységet alkosson. (Erről bővebben a "A Magyar Autonóm Néppárt céljai és törekvései" oldalon olvashatók.)


Ennek eléréséhez viszont szükségünk van olyan támogatók segítségére, akiknek lehetőségük és megfelelő akaratuk is van arra, hogy segítségükkel felszámoljuk mindazokat a súlyos gátakat, amik jelenleg is egyre nagyobb súllyal húzzák vissza az egyébként is gyengélkedő régiók összességét.

Feladatunknak tekintjük továbbá, hogy kellő erővel tudjunk jelen lenni azokon a területeken ahol kialakultak és jelenleg is fenntartják azokat a folyamatokat, amelyek megkötik a piacok rendes szabad működését. Ezek az elsődleges területek a politika, a jogalkotás, a társadalom hiteles tájékoztatása, és az ehhez kapcsolódó belügyi és külügyi gazdasági kapcsolatok.

 

A munka már korábban elkezdődött és az ország területén jelenleg is zajlik, valamint szakértői csapatunk is megkezdte a munkáját, de még számtalan eszközzel nem rendelkezünk olyan mértékben, hogy még gyorsabban és hatékonyabban léphessünk ez irányba.

 

Ezek a számunkra erősen korlátozott eszközök, a technikai, az informatikai és ehhez tartozó szakmai csapat, a média és kommunikációs struktúra, és az anyagi erőforrásainkat bővítők.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ma Magyarországon ezzel a témával nem szívesen foglalkoznak, mivel a fennálló probléma olyan hatalmas léptékű, hogy azt csak a rendszer és képviselőinek teljes újjáépítésével lehet olyan mértékben kezelni, hogy az mindenki számára megnyugtató legyen.

Ezen problémák ellenére mi ezt a kihívást is megcéloztuk, mert törekvéseinknek többek közt ez a jelenlegi, részben a külföldről is ránkerőltetett gazdasági helyzet is gátat szab.

 

Erre kérünk támogatását olyan személyektől, akik e törekvést helyesnek tartják és hozzájárulnának ahhoz, hogy mindenkihez el tudjuk juttatni hatékonyabb formában és mennyiségben azokat az üzeneteinket, amellyel megfelelő irányba segítve a szélesebb társadalmi tömegeket, egy szabad, jól működő törvényi szabályozással, korrupciótól és adóelkerüléstől mentes országot, majd kontinenst tudhassunk magukénak!

 

Elérhetőségeinkről és egyéb információkról itt tájékozódhat: http://www.magyarautonomia.hu

 

Takács Gábor elnök

Módosítás: (2016. május 10. kedd, 06:25)