Get Adobe Flash player
Címlap Jobbik évértékelő Üldözni kell a hazaáruló korrupt politikusokat és pártjukat

Üldözni kell a hazaáruló korrupt politikusokat és pártjukat

Üldözni kell a hazaáruló korrupt politikusokat és pártjukat


Elítéljük és üldözendőnek tartjuk a „Simicska hatalmas bosszúra készül Orbán ellen, beveti Vonát is” című cikkben megjelentetteket


Nyilvános korrupció az újságok címlapján! (már semmi sem szent!)


Óriási hibát követ el a JOBBIK a Magyar Autonóm Néppárttal szemben, ha nem határolódik el „az alább linkben közzétett” az újságcikkben megfogalmazottaktól és érintett "média" közszereplőitől!

 

Ugyanis abban az esetben, ha nem történik nyilvános állásfoglalás ez ügyben, totális ellenfélként fogjuk kezelni, mint politikai, mint ideológiai szempontból a JOBBIK pártot!

 

Indoklás:
Egy pártnak sem az a dolga, hogy egy embert, vagy annak céljait szolgálja! (Jobbik és alszervezeteinek, ezt tudniuk kellene!)!


http://nol.hu/belfold/simicska-hatalmas-bosszura-keszul-orban-ellen-1623133


Kiadja: MAN

Reagálás a NOL.Hu oldalán:

A NOL.hu utána járt a leírtaknak: "Megkerestük a Jobbikot, hogy kívánnak-e reagálni a cikkünkben foglalt állításokra. Ehelyett a párt csupán egy rövid közleményt tett közzé, melyben hírlapi kacsának minősítették cikkünket, "amelyet nem szabad komolyan venni", de érdemeben cikkünk egyik állítását sem cáfolták. "Oligarchák nem a Jobbik, hanem a Fidesz mögé álltak be" - fogalmaz közleményében a Jobbik."


Reagálás;

Természetesen figyelembeveszük!

Kiadja:MAN

Módosítás: (2016. július 11. hétfő, 21:18)