Get Adobe Flash player
Címlap Sajtó közlemények Elvéreznek a pártok a kvótáról szóló népszavazás kérdésében

Elvéreznek a pártok a kvótáról szóló népszavazás kérdésében

Parlamenti és azon kívüli pártok sokasága vérzik el a mi nézeteinkben, a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás kérdésében!


A kvóta elleni referendum kapcsán, most több párt is bemutathatja, mennyire alkalmas szerepük betöltésere. Sokaknál zavar keletkezik, mikor nem tudják eldönteni, hogy támogatóiknak, egymásnak, a szövetségeseiknek, a közvéleménynek (. . .) feleljenek-e meg leginkább!

Egy rendkívül egyszerű kérdésben* dobják be többen a kulcsot, mikor felelősen kellene képviselniük az ország, a választóik és minden magyar ember érdekét. Legtöbben a zavartság jeleit mutatják és hezitálnak, hebegnek-habognak, bojkottálnak, kimagyaráznak, vagy belemagyaráznak a kiírásra került szövegbe, állandóan módosítják a sokszor értelmezhetetlen véleményüket, vagy akár társelnöki megosztottságot is színlelnek.


Számunkra az ilyen pártok magatartása és vázolt politikája, fokozott elővigyázatosságra hívja fel a figyelmünket!

A MAN továbbra is határozottan kiáll korábbi álláspontja mellett** Európa és Magyarország védelme érdekében, miszerint: „a betelepítési kvótát érintő döntést, a brüsszeli Európai Bizottság elhibázott bevándorlás-politikájaként kezeljük, ezért nem támogatjuk a kötelező betelepítési kvótát." **  http://os.mti.hu/hirek/118730/a_magyar_autonom_neppart_kozlemenye


A kvótáról szóló országos népszavazás kérdése:

*Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?


Álláspontunk megerősítése augusztus 13-a. után kerül a sajtó elé!


Hadházy Ákos visszavonulót fújt

Korábban itt is üdvözöltük az LMP társelnökének, Szél Bernadettnek tusnádfürdőn tett, "a kötelező betelepítési kvótáról szóló kijelentését" (***), de azt is látjuk, hogy valami nincs rendben a párt politikai iránya körül.
Hadházy Ákos visszavonulót fújt és ezt megerősítette az atv-ben is! Számunkra egyértelművé vált, hogy az LMP-ben nincs megegyezés arról, hogy mit képviseljenek az októberi népszavazáson!
-személyes megjegyzésként pedig azt szeretném hozzátenni, hogy érdekes ez a társelnöki fogalom és a jó-zsaru, rossz-zsaru szerepkör- http://www.atv.hu/videok/video-20160727-had 2':25''-től...
(***) http://magyarautonomia.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=346&Itemid=353

 

Takács Gábor elnök

Módosítás: (2016. július 28. csütörtök, 19:24)