Get Adobe Flash player
Címlap Sajtó közlemények Kvótáról szóló álláspontunk megerősítése

Kvótáról szóló álláspontunk megerősítése

A kötelező betelepítési (áttelepítési) kvótáról szóló álláspontunk megerősítése!


A párt fenntartja álláspontját a kötelező betelepítési (áttelepítési) kvótáról.

Korábban közzétett és a sajtóban* is megjelenített álláspontunkat megerősítjük, amelyben a határozott válaszunk a kérdésre: „NEM”!

 

Minden magyar választópolgárt arra kérünk, hogy menjen el szavazni és szavazatával járuljon hozzá demokratikus véleménynyilvánításával ahhoz, hogy ne a brüsszeli aktatologatók döntsenek a Magyarországot érintő kérdésekről.

 

Számunkra a kormány által kiírt októberi népszavazás, egy rendkívüli értékes helyzetet is teremtett. Az előidézett körülmény által, tisztábban látjuk az ellenzéki és kormánypárti szervezetek „profilját” ami elengedhetetlenül fontos kép a jövőben ahhoz, hogy milyen erőknek felelhetnek meg belülről. Meglátásunk szerint a népszavazásra feltett kérdés egyértelmű és teljesen világos, mindenkihez szól, ezáltal csakis ki-magyarázattal lehet más értelmet tulajdonítani neki.

Tiszteletben tartjuk azokat a pártokat akik álláspontjukat az igenre teszik és nem bújnak el holmi kifogások mögé.

 

Fel szeretnénk hívni a tisztelt választópolgárok figyelmét arra, hogyha valaki enged bizonyos sötét kiszámíthatatlan, külföldi érdekeknek teljes mértékben megfelelni vágyó erőknek és azokra hallgat, akik azt mondják (különböző indokokkal) „ne menjenek el szavazni”, a választók akkor is szavaznak(!), hiszen azzal azt a látszatot keltik környezetükben és üzenik az Európai Uniónak, hogy számukra a Brüsszelből kapott utasítások és a kvóták maradéktalanul megfelelnek és már nincs szükség a magyarok önálló véleményére.

 

Minden szavazat számít!

 

Takács Gábor elnök
06-70-426-32-54.

 

Hivatkozás: * http://os.mti.hu/hirek/118730/a_magyar_autonom_neppart_kozlemenye