Get Adobe Flash player
Címlap MAN Magyar Autonóm Néppárt

MAN Magyar Autonóm Néppárt

 MAN

az autonómia képviselője Magyarországon

 

A Magyar Autonóm Néppárt, rövidítve MAN, mint önálló társadalmi szervezet, azon célok elérését tűzte ki maga elé, valamint küzd érte, amelyek magukba foglalják az autonómia fogalmát, szerkezetét, célját és „A” megvalósítását.

A stabil nemzeti autonómia megalkotása, a civilizált politikai kultúra érdeke is és nem fordíthat hátat neki a röghöz kötött, olykor feudalista értékeket magába foglaló egyik politikai érdekszövetség sem. A Magyar Autonóm Néppárt inverz GLOBALISTA, mely alternatívaként jelenik meg a társadalom érzékeny területein, az eddig gyakorolt politikában és hirdeti, terjeszti nézeteit, a világ minden társadalmában.

Hatására változások állnak be a társadalomtudományok, mint pl. a Szociológia, Politikatudomány, Jogtudomány, Közgazdaságtan, Média kommunikáció, Pszichológia, Filozófia, Néprajz, Kulturális antropológia, Történettudomány, Művészettörténet, Irodalom tudomány Nyelvészet területén. Továbbá átalakulások következnek be a Pedagógia, a Régészet, a Könyvtártudomány, valamint a Szociális gondolkodás területén.

Átrendeződik a jogalkotás folyamata, a demokrácia gyakorlásának folyamata, valamint a honvédelem és az általános hadviselés gyakorlata.

Az emberi élet értékének védelme, a demokrácia, a szabad önálló függetlenség, olyan kincs, amelyet, már rég elhagyott az emberiség. 

 

 

 

Takács Gábor

elnök      

Budapest, 2012. 08. 10. 

Módosítás: (2012. október 13. szombat, 15:41)