Get Adobe Flash player
Címlap Október 24. Csepel Gerincút II. tüntetés!

MAN TÜNTETÉS II.

A MAN újabb tüntetést tartott!

Téma: Továbbra is a Csepel Gerincút, halásztelki ág volt!

5103 j. besorolású szakasz.

 

A tüntetés ideje: 2012. október hó 24-én 17-19-óráig tartott

 

2.) a helyszínét, illetőleg útvonalát tekintve;

 

Budapest, XXI. ker. 1214. Csepel, /Budapest-Közép-Duna vidék/, II. Rákóczi Ferenc út csepeli szakaszának vége és a térképen 8644/1. utca ként szereplő út kereszteződésénél, a főút melletti gyalogos forgalmi területen.

 

3.) a tüntetés célja;

 

A Magyar Autonóm Néppárt Felhívta az érintettek figyelmét, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által részben már megépített Csepel Gerincút halásztelki szakaszának hiánya végett állandósultak a forgalmi dugók, valamint amortizálódik a már kiépített rész. A dugók végett, a mentők és a rendőrségi gépjárművek is nehezen tudnak közlekedni az érintett szakaszon. A nagy közlekedési forgalom és a milliárdokból megépült, majd félbehagyott burkolattal nem ellátott felüljáró, állagromlásnak indult. Ez okból, a Csepel Gerincút halásztelki szakaszának befejezését sürgettük. 

 

Az első csepeli Gerincút befejezetlen halásztelki szakasza lesz elsősorban a tüntetés tárgya és a célja, hogy a Gerincút befejezetlen szakasza és az országban más régiókban lévő félbehagyott utak építkezések mielőbbi befejezésére hívjuk fel a hatóságok, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-ét és a média figyelmét. Amelyek országos amortizációs értéke évi több millió dollárra is tehető és ez mind az adófizetők pénzéből!

A befejezetlen útszakasz végett szinte állandósult a közlekedési dugó reggel és este a II Rákóczi Ferenc út alsó kétharmadán! Rengeteg autóst és gyalogost érint, nap mint nap!

Ez ügyben is képeket a párt facebook oldalán tekinthet meg a:  http://www.facebook.com/pages/Magyar-Auton%C3%B3m-N%C3%A9pp%C3%A1rt/174384549343469?ref=hl oldalon.

 

Budapest 2012. október 26.

tisztelettel:

Takács Gábor

elnök

Módosítás: (2012. október 25. csütörtök, 17:47)