Get Adobe Flash player
Címlap MAN tagozat

MAN tagozat

MAN FELHÍVÁS

 

A Magyar Autonóm Néppárt tagozatot indít

 

Amit tudni kell

Mik a tagozatok? = Tagozatok: 1./ A tagozat olyan nyitott szerveződés, amely fórumot teremt a párttagok és nem párttagok elsősorban szakmai véleménynyilvánítására, amely részt vesz a párt szakpolitikájának kidolgozásában, megjeleníti tagjainak érdekeit és képviseli azt a párton belül. Elősegíti a párt kapcsolatait a tevékenységének megfelelő társadalmi szervezetekkel és mozgalmakkal.

Mi a maximális korhatár? = A tagozat legfelsőbb korhatára 25 év

Mik az irányelvek? = Törekvésünk gyökerei a jelenleg is hatályos gyermek és ifjúságvédelmi törvény, a szociális igazgatásról és szociális ellátásról szóló törvény, valamint az új köznevelési törvény. A WHO, az UNICEF és az ENSZ nézetein alapszanak."

 

egység

Egységünk, amelynek különböző politikai csoportjaiban, a valóságos, az igaz, tapasztalt közéleti tevékenységet ismerhetik meg tagjaink közelről. A párt tapasztalataiból álló ismeretanyagok lehetőséget adnak azok tovább fejlesztésére és gyakorlati alkalmazására.

 

ifjúsági tagozat kiáltványa

Mi, a MAN Ifjúsági Tagozatának tagjai hiszünk a szabadságban, mely a világszerte vallott szabadság, önállóság, függetlenség szoros eszméjén alakult. Tagozatunk olyan mozgalmi politikai egység, amely szem előt tartja a közösségi programok szervezését, és a fiatalságot érintő változások mentén halad a politika világának bemutatására is. Lehetőség a közélet iránt érdeklődőknek egyedülállóan kialakítani a jövő "új" nemzetközi egységkormány programját, céljait és törekvéseit. Elkötelezettek vagyunk egy új, saját Magyarország megteremtésében, ahol minden fiatalnak esélye van megvalósítani céljait. Mindezt hittel, a történelmi demokrácia, a modern kori demokrácia és az egyetemes emberi jogok védelméért.


Jelentkezni személyesen előzetes egyeztetés alapján, a párt székhelyén: Budapest, 1214. II. Rákóczi Ferenc út 390.

E-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonon: 06-30-714-07-85. 

 

(a tagozat jogi szabályzása a megalakulásával egy időben történik)

Budapest, 2012. november 04.

Kiadja:  Takács Gábor elnök

Módosítás: (2012. november 05. hétfő, 07:26)